Vši - vaše noční můra skončila!

Vši - vaše noční můra skončila!
Foto: Shutterstock
Sdílej na facebooku
11. října  2016 
 00:00
Prezentace klienta

S příchodem nového školního roku řeší každoročně mnoho rodičů stále stejný problém. Vaše ratolest přinesla domů ze školy kromě dobrých známek také vši. Jak se těchto malých potvůrek co nejrychleji zbavit a který přípravek je ten nejúčinnější? 

Mezi nejčastější mýty stále bohužel patří, že veš můžete získat pouze při špatných hygienických podmínkách. Není to pravda, "chytnout" ji může opravdu každý a rozhodně to neznamená, že se napadený nemyje a že žije v domácnosti, kde se uklízí jen svátečně. K přenosu vší dochází při těsném kontaktu hlavy s tím, kdo už vši ve vlasech má. Najednou je tak zavšivená celá rodina. Včetně babičky, která čte dětem pohádky, sourozenců a bratranců. Nejčastěji se vši rozšiřují mezi spolužáky ve škole nebo při letních a zimních rekreačních pobytech dětí.

Přítomnost vší ve vlasech se projevuje nadměrným svěděním hlavy. Někdy bývá nápadnějším příznakem lechtání, způsobené prolézáním vší mezi vlasy - nejčastěji po večerním ulehnutí do postele. Napadené děti bývají neklidné, trvale nevyspalé, ve škole nepozorné.

Pozor! Veš je velice odolná

Spolehlivým důkazem zavšivenosti je nález živých vší při vyčesávání nebo při prohlídkách vlasů. Vši a hnidy se vyskytují nejčastěji ve vlasech za ušima. Jediným možným preventivním opatřením proti vši dětské jsou časté prohlídky vlasů a v případě nálezu vší neodkladné odvšivení. Veš dětská vzdoruje všem běžným hygienickým úkonům, jako je pravidelné česání a mytí vlasů.

Odstranění vší ještě před pár lety znamenalo dlouhý a náročný proces vyčesávání a aplikování ne vždy zcela účinného šamponu. To již naštěstí v dnešní době není nutné. Odstranit je lze bez stresu a paniky v naprostém klidu. Jak? Na trhu je nyní revoluční sada výrobků Hedrin na odstranění vší a jejich vajíček.

Autor: Euro MD

Přípravky Hedrin likvidují vši fyzikální, tedy nikoliv chemickou cestou. Obsahují složku zvanou Dimeticon, která pevně obalí vešku. Ta, aniž by něco tušila, dál hospodaří ve vlasech. Její vylučovací ústrojí je ale již zablokováno. Objem těla se zvětšuje, až nakonec vetřelec praskne a zemře.

Novinkou v boji se vší dětskou je Hedrin Treat &GO, lehká nelepivá pěna, která se velmi snadno aplikuje na zavšivené vlasy. Ošetřené vlasy necháte uschnout nebo použijete fén. Vlasy zůstávají naprosto přirozené a bez jakéhokoliv zápachu a není vůbec patrné, že byly něčím ošetřeny. Vaše dítě může pokračovat ve svých denních aktivitách. Po 8 hodinách (lze nechat působit i přes noc) se přípravek z vlasů jednoduše smyje.

Výhody přípravku Hedrin Treat &GO

  • Jednoduchá aplikace
  • Vysoce účinný
  • Bez zápachu
  • Bez pesticidů
  • Bez pracného a únavného vyčesávání
  • Klinicky ověřeno

Jelikož každému vyhovuje něco jiného, značka Hedrin nabízí celou řadu přípravků. Jen si vybrat. Jedno ale mají společné, jsou bez nepříjemného zápachu, snadno se aplikují a také odpadá úmorné vyčesávání.

Hedrin spray - forma látky v rozprašovači umožňuje pohodlnou aplikaci a prostředek se dostane i do méně přístupných míst. To představuje výhodu především pro majitele dlouhých vlasů či pro osoby, které si musí aplikaci provést sami. Roztok je třeba nechat jednu hodinu působit, poté se lehce smyje šamponem.

Autor: Euro MD

Hedrin Once – kromě dimethiconu obsahuje penetrol, který dimethiconu pomůže proniknout do vajíček a zahubit je. Gel ve spreji je třeba nechat 15 minut působit a poté ho vymýt šamponem.

Autor: Euro MD

Hedrin Protect and GO – účinný přípravek, který je určen jako prevence před napadením vlasů vší dětskou. Aplikuje se na suché i mokré vlasy a při pravidelném používání dokonale předchází opětovnému výskytu. Ideální před nástupem dětí do školy nebo školy v přírodě.

Autor: Euro MD

Před použitím vždy pečlivě čtěte příbalový leták.


Všechny typy výrobků značky Hedrin je možné zakoupit v lékárně nebo na eshopu www.lekárna.cz.


Více informací o přípravcích a jejich použití naleznete na stránkách www.hedrin.cz

 

 

 


 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sdílej na facebooku

Diskuse ke článku

.

Související články

Video

Pomůžeme vám vybrat porodnici!

Těhotné ženy čeká jedno důležité rozhodnutí. Musí si vybrat porodnici, v níž přivedou svoje dítě na svět. Mezi zařízeními jsou velké rozdíly - některé se ani za posledních třicet let nijak moc nezměnily k lepšímu a stále používají rutinní škodlivé postupy, jiné nabízejí příjemné prostředí, individuální přístup, respektují porodní přání a jsou nakloněné alternativnějším metodám. Případně si tam třeba můžete přivést svoji porodní asistentku nebo dulu.

Která porodnice je nejlepší? Která nejvíce vyhoví vašim představám o tom, jakým způsobem chcete svého potomka přivést na svět? Jaké jsou přednost a zápory jednotlivých porodnických zařízení? Podívejte se na přehled všech porodnic na webu maminka.cz a přečtěte si, jak dopadly v hodnocení ostatních žen. Dozvíte se, které porodnice získaly nejvyšší počet bodů a které naopak úplně propadly, přečtete si zkušenosti rodiček a získáte spoustu informací, které vám pomohou zorientovat se v nabídce a vybrat si tu pravou.

Už máte jeden nebo dokonce víc porodů za sebou? Budeme rádi, když nám i vy napíšete svoje zkušenosti z porodnice a pomůžete tak dalším matkám, aby se rozhodly správně.

PORODNICE

Horoskopy


Zobrazit domovskou stránku