Spíte s dětmi v posteli? Podívejte se, jaké neuvěřitelné polohy mohou zaujmout

  • Spíte s dětmi v posteli? Podívejte se, jaké neuvěřitelné polohy mohou zaujmout
    Také jste si nechali postel obsadit svými dětmi?
    Foto: profimedia.sk
    Sdílej na facebooku
    24. prosince  2016 
     06:00

    Pustili jste děti do své postele? Tak to se teď možná nestačíte divit, kolik prostoru si uzurpují a na jak malém kousku se dokážete vyspat. Nechápete to, ale dítě může spát s jednou nohou na vašem obličeji a s hlavou na manželově koleni. Jak mohou taková postelová seskupení vypadat?

  • Příčka písmene A

    3
    3
    Autor: Shutterstock.com
    Toto je jen začátek. Dítě původně rovnoběžné s rodiči začíná pár hodin po usnutí rotovat. Mezi rodiči tvoří příčku písmene "A" , a jak můžete vidět, rodiče se zatím se situací vyrovnávají poměrně s přehledem a nacházejí pohodlnou cestu, jak se dotknout jeden druhého.

    Roztomilé duo: Pes v láskyplném objetí s osmiměsíčním chlapečkem

    Roztomilé duo: Pes v láskyplném objetí s osmiměsíčním chlapečkem

    Anglický pointer Nora je lovecký pes, kterého zachránili dva mladí lidé před sedmi lety. To ještě neměli děti. Teď už mají tři a kromě toho do rodiny…celý článek

  • První pohyby

    2
    2
    Autor: Shutterstock.com

    Malý spáč podniká první cesty na Měsíc a zpět, tedy jen ve svých snech, ve skutečnosti se dostává maximálně do oblasti polštáře. Matka se přizpůsobuje a pořád zůstává v kontaktu s otcem.

  • Výlet pokračuje

    1
    1
    Autor: Shutterstock.com

    Pár kopanců do hlavy od malého kosmonauta nutí jednoho z rodičů ustupovat. V tomto případě je to matka, není ovšem výjimkou, že takto putují i otcové se slabším spánkem. Někteří z nich už v tuto chvíli volí ústup do obýváku na kanape, jiní přicházejí na lišácké řešení: použijí svého partnera jako živý štít.

  • Živý štít

    4
    4
    Autor: Shutterstock.com

    Tím získají dvojí výhodu: kontakt se svým milovaným protějškem a dostatečné krytí před invazivními výpady malého spáče. Bohužel, toto seskupení většinou nemá dlouhého trvání: partner, který se ocitne v palbě nožiček a ručiček, se během malé chvilky probírá z hlubokého spánku a hodlá malému spáči nastavit záda. Což mění situaci, protože dítě se tak ocitá mimo kontrolu, což putujícího rodiče většinou znervózní. A tak vstává, rovná všechny do základní pozice a velké putování může začít znovu.

  • A zase znova

     

    5
    5
    Autor: Shutterstock.com

    Zajímavé je, že toto všechno si následující den ráno pamatuje pouze a jedině cestující rodič, ostatní mají pocit, že se báječně vyspali. Někteří z nás to ale stále považují za lepší variantu než se nechat v noci volat do dětského pokoje. Inu – každému vyhovuje něco jiného a slovo "vyhovuje" je klíčové. Ať už spíte, jak spíte, jedno je jisté: pokud někdo z rodičovské postele má odcházet spát, pak je to dítě a ne jeden z rodičů. Ti mají zůstat spolu, i když spojeni podivnými částmi těla.

    Princ William prozradil trik, kterým s Kate uspává své děti

    Princ William prozradil trik, kterým s Kate uspává své děti

    Víte, jak své děti uspávají královští rodiče? Vlastně dost podobně jako kdokoli jiný. Princ William, otec malého George a jeho sestry Charlotte, před…celý článek

    Tohle video vám ukáže, proč člověk s malým dítětem prostě nic nestihne

    Tohle video vám ukáže, proč člověk s malým dítětem prostě nic nestihne

    Možná jsou děti klidné, které večer sedí tam, kam je ráno posadíte, a pak jsou děti, které neustále zkoumají svět. Zdá se, že většina batolat patří…celý článek

/
Autor: red
Sdílej na facebooku

Diskuse ke článku

.
Video

Pomůžeme vám vybrat porodnici!

Těhotné ženy čeká jedno důležité rozhodnutí. Musí si vybrat porodnici, v níž přivedou svoje dítě na svět. Mezi zařízeními jsou velké rozdíly - některé se ani za posledních třicet let nijak moc nezměnily k lepšímu a stále používají rutinní škodlivé postupy, jiné nabízejí příjemné prostředí, individuální přístup, respektují porodní přání a jsou nakloněné alternativnějším metodám. Případně si tam třeba můžete přivést svoji porodní asistentku nebo dulu.

Která porodnice je nejlepší? Která nejvíce vyhoví vašim představám o tom, jakým způsobem chcete svého potomka přivést na svět? Jaké jsou přednost a zápory jednotlivých porodnických zařízení? Podívejte se na přehled všech porodnic na webu maminka.cz a přečtěte si, jak dopadly v hodnocení ostatních žen. Dozvíte se, které porodnice získaly nejvyšší počet bodů a které naopak úplně propadly, přečtete si zkušenosti rodiček a získáte spoustu informací, které vám pomohou zorientovat se v nabídce a vybrat si tu pravou.

Už máte jeden nebo dokonce víc porodů za sebou? Budeme rádi, když nám i vy napíšete svoje zkušenosti z porodnice a pomůžete tak dalším matkám, aby se rozhodly správně.

PORODNICE

Horoskopy


Zobrazit domovskou stránku