Blogerka vtipně nakreslila, co se děje s prsy během těhotenství a při kojení

Foto: Shutterstock.com
Sdílej na facebooku
20. srpna  2016 
 08:00

Jsou ženy, jejichž prsy jsou dlouhé roky stejné – a nic na tom nemění ani těhotenství či kojení. A jsou jiné, jejichž prsa se mění v průběhu života sama od sebe. A když se to sečte? Tak to vypadá přesně tak, jak nakreslila australská blogerka vystupující coby Junnbugs Mumma. 

"Vždycky se snaž všemu zasmát," taková je mantra Australanky Georgie, která žije s manželem a dvěma dcerami na jihu Austrálie. Heslo má od své babičky a teď ho v praxi uplatnila, když popsala, co se během života děje s prsy. 

Je to trochu kruté, ale nás to docela pobavilo. Líčí, jak jsou v mládí nebo vůbec před otěhotněním ňadra pevná, většinou stejně velká, aby se pak v době těhotenství zvětšila někdy až do nečekaných rozměrů. Následuje více či méně dlouhé období kojení, aby nakonec prsa vypadala tak trochu jako kokršpanělí uši, nebere si servítky Georgia. 

A to všechno na svém blogu doprovodila čtyřmi obrázky, které ukazuje i naše GALERIE.  

Georgia neváhá a připomíná, co nejspíše netrápí jenom ji – třeba to, jakou dřinu představovalo kojení, když ji ňadra bolela, byly na nich vidět strie i silné modré žilky, navíc jí samovolně unikalo mléko. "Zasloužíme si za to respekt," míní a stýská si, že odměnou za to všechno jsou prsa poněkud povislá, kterým navíc ty strie zůstaly. A nesedí jim ani někdejší sex podprsenky. 

Pravda o kojení: Tabu, dřina nebo skvělý zážitek?

Pravda o kojení: Tabu, dřina nebo skvělý zážitek?

Když jsem před pár dny narazila na fotografie, které zveřejnila Melina Nastazia, úplně mě to dojalo. Její snímky zachycující kojící ženy s dětmi jsou…celý článek

Sdílej na facebooku
Autor: red

Diskuse ke článku

.

Související články

Video

Pomůžeme vám vybrat porodnici!

Těhotné ženy čeká jedno důležité rozhodnutí. Musí si vybrat porodnici, v níž přivedou svoje dítě na svět. Mezi zařízeními jsou velké rozdíly - některé se ani za posledních třicet let nijak moc nezměnily k lepšímu a stále používají rutinní škodlivé postupy, jiné nabízejí příjemné prostředí, individuální přístup, respektují porodní přání a jsou nakloněné alternativnějším metodám. Případně si tam třeba můžete přivést svoji porodní asistentku nebo dulu.

Která porodnice je nejlepší? Která nejvíce vyhoví vašim představám o tom, jakým způsobem chcete svého potomka přivést na svět? Jaké jsou přednost a zápory jednotlivých porodnických zařízení? Podívejte se na přehled všech porodnic na webu maminka.cz a přečtěte si, jak dopadly v hodnocení ostatních žen. Dozvíte se, které porodnice získaly nejvyšší počet bodů a které naopak úplně propadly, přečtete si zkušenosti rodiček a získáte spoustu informací, které vám pomohou zorientovat se v nabídce a vybrat si tu pravou.

Už máte jeden nebo dokonce víc porodů za sebou? Budeme rádi, když nám i vy napíšete svoje zkušenosti z porodnice a pomůžete tak dalším matkám, aby se rozhodly správně.

PORODNICE

Horoskopy