Chlapeček nebo holčička: Kdo vyhraje letošní zlatíčka? Ještě stále můžete přihlásit svoji fotku

Chlapeček nebo holčička: Kdo vyhraje letošní zlatíčka? Ještě stále můžete přihlásit svoji fotku
Foto: Shutterstock
Sdílej na facebooku
28. září  2016 
 06:00

Ve hře je stále třicet tisíc korun a nejen to. Řeč je o soutěži Zlatíčka 2016, krom hlavní ceny jsou připraveny odměny pro celkem patnáct soutěžících. Hraje se o desítky tisíc korun, ale také o telefon či dětskou autosedačku. Hlasování už sice začalo, ale ještě stále máte šanci přihlásit své dítě a celou soutěž vyhrát. 

Víte, že posledních několik ročníků soutěže Zlatíčka vyhrály na plné čáře holčičky? Namátkou Klaudinka, Verunka nebo Stefanie. Kluci vyhráli pouze v letech 2009 a 2010. Ale nic není ztraceno a letos to možná právě váš syn zlomí!

Tedy, pokud ho přihlásíte. Kromě toho, že se bude vaše dítě honosit titulem Zlatíčko, tak může vyhrát i hlavní cenu a to je 30 000 korun. Odměna je ale připravena i pro další soutěžící na prvních patnácti místech. Přihlašovat se můžete ZDE.

Matka obarvila dceři vlasy, aby vypadala jako jednorožec. Udělali byste to taky?

Matka obarvila dceři vlasy, aby vypadala jako jednorožec. Udělali byste to taky?

Hodně rozporuplné reakce se snesly na hlavu Mary Thomaston, vlasové stylistky, která splnila přání své dcery. A ostříhala a obarvila jí vlasy tak,…celý článek

Takže neváhejte, prolistujte rodinná alba a přihlaste se! Čas máte až do 10. října. Ale příliš dlouho neotálejte! 26. září začalo internetové hlasování. Pokud se přihlásíte do té doby, neuniknou vám žádné případné hlasy. 

1. cena: Ten, kdo získá nejvíce SMS hlasů ve finále, se bude moci pyšnit titulem Zlatíčko 2016. Mimo to vyhraje peněžní částku 30 000 korun. Na okamžik zažije slávu reflektorů, a to při fotografování pro časopis Blesk pro ženy.

2. cena: Druhý v pořadí získá peněžní odměnu 15 000 korun.

3. cena: Třetí v pořadí získá peněžní odměnu 5 000 korun.

4. cena: Čtvrtý v pořadí získá peněžní odměnu 3 000 korun.

5. cena: Pátý v pořadí získá peněžní odměnu 2 000 korun.

6. - 15. cena: Soutěžící, kteří se umístí na šestém až patnáctém místě vyhrají autosedačku Chicco.

Autosedačka Chicco.
Autosedačka Chicco.
Autor: archiv firem

Sdílej na facebooku
Autor: red
Klíčová slova:

Diskuse ke článku

.

Související články

Video

Pomůžeme vám vybrat porodnici!

Těhotné ženy čeká jedno důležité rozhodnutí. Musí si vybrat porodnici, v níž přivedou svoje dítě na svět. Mezi zařízeními jsou velké rozdíly - některé se ani za posledních třicet let nijak moc nezměnily k lepšímu a stále používají rutinní škodlivé postupy, jiné nabízejí příjemné prostředí, individuální přístup, respektují porodní přání a jsou nakloněné alternativnějším metodám. Případně si tam třeba můžete přivést svoji porodní asistentku nebo dulu.

Která porodnice je nejlepší? Která nejvíce vyhoví vašim představám o tom, jakým způsobem chcete svého potomka přivést na svět? Jaké jsou přednost a zápory jednotlivých porodnických zařízení? Podívejte se na přehled všech porodnic na webu maminka.cz a přečtěte si, jak dopadly v hodnocení ostatních žen. Dozvíte se, které porodnice získaly nejvyšší počet bodů a které naopak úplně propadly, přečtete si zkušenosti rodiček a získáte spoustu informací, které vám pomohou zorientovat se v nabídce a vybrat si tu pravou.

Už máte jeden nebo dokonce víc porodů za sebou? Budeme rádi, když nám i vy napíšete svoje zkušenosti z porodnice a pomůžete tak dalším matkám, aby se rozhodly správně.

PORODNICE

Horoskopy


Zobrazit domovskou stránku