Takhle to vypadá doopravdy! Skutečná podoba mateřství očima fotografky

Dítě nebo pes, ve tři ráno je všechno jedno
Foto: http://www.danielleguentherphotography.com/
Sdílej na facebooku
14. března  2017 
 06:00

Čím menší dítě, tím větší doma panuje chaos. Nebo taky čím více dětí, tím větší chaos. Americká fotografka Daniela Guenther si rozhodně nebrala servítky a na svých snímcích naplno zachytila, jak to někdy doopravdy vypadá v rodinách s dětmi. 

Zapomeňte na nakašírované rodinné fotky, kterými se leckdo chlubí na sociálních sítích, realita je dost často taková, jak ji s trochou nadsázky ukazuje americká fotografka. Nevyspalá, neuklizená, unavená, vyčerpaná, plná hluku, drobečků a vylitých nápojů i barev. Podívejte se, třeba se v jejích snímcích taky najdete – a můžete se uklidnit alespoň zjištěním, že v tom nejste sami. 

Výtvarnice vtipně nakreslila 16 situací, které rodiče mimin a batolat znají až moc dobře

Výtvarnice vtipně nakreslila 16 situací, které rodiče mimin a batolat znají až moc dobře

Tohle nás hodně pobavilo. Holandská výtvarnice moc vtipně zachytila, jak se někdy cítí všichni rodiče světa, kteří se starají o nejmenší děti. Moc…celý článek

Nebojte, nejste v tom sami, stačí se podívat na následující video, v němž se matka marně snaží zvládnout alespoň základní domácí práce, ale potomek v batolecím věku jí to bojkotuje. 

70 fotek porodů, které ukazují ženskou sílu: Něha, bolest, emoce a láska!

70 fotek porodů, které ukazují ženskou sílu: Něha, bolest, emoce a láska!

Narození dítěte patří k nejsilnějším životním okamžikům. Dokládají to i záběry z těchto momentů, které pořizují otcové miminek, porodní asistentky…celý článek

Nový trend: Matky potírají novorozence poševním sekretem, aby byli zdravější

Nový trend: Matky potírají novorozence poševním sekretem, aby byli zdravější

Na první pohled to vypadá jako alternativa všech alternativ. Matky, které porodí dítě císařem, potírají novorozence vlastním vaginálním sekretem, protože…celý článek

Sdílej na facebooku
Autor: red

Diskuse ke článku

.

Související články

Video

Pomůžeme vám vybrat porodnici!

Těhotné ženy čeká jedno důležité rozhodnutí. Musí si vybrat porodnici, v níž přivedou svoje dítě na svět. Mezi zařízeními jsou velké rozdíly - některé se ani za posledních třicet let nijak moc nezměnily k lepšímu a stále používají rutinní škodlivé postupy, jiné nabízejí příjemné prostředí, individuální přístup, respektují porodní přání a jsou nakloněné alternativnějším metodám. Případně si tam třeba můžete přivést svoji porodní asistentku nebo dulu.

Která porodnice je nejlepší? Která nejvíce vyhoví vašim představám o tom, jakým způsobem chcete svého potomka přivést na svět? Jaké jsou přednost a zápory jednotlivých porodnických zařízení? Podívejte se na přehled všech porodnic na webu maminka.cz a přečtěte si, jak dopadly v hodnocení ostatních žen. Dozvíte se, které porodnice získaly nejvyšší počet bodů a které naopak úplně propadly, přečtete si zkušenosti rodiček a získáte spoustu informací, které vám pomohou zorientovat se v nabídce a vybrat si tu pravou.

Už máte jeden nebo dokonce víc porodů za sebou? Budeme rádi, když nám i vy napíšete svoje zkušenosti z porodnice a pomůžete tak dalším matkám, aby se rozhodly správně.

PORODNICE

Horoskopy


Zobrazit domovskou stránku