Originální český nápad pro nejmenší stavitele

Foto: Millaminis
Sdílej na facebooku
13. června  2016 
 00:00
Prezentace klienta

Ať už jsou dřevěné, papírové, plastové či dokonce pěnové, stavebnice jsou stále nadčasovou hračkou. Rozvíjí jemné motorické schopnosti, prostorovou představivost i fantazii a slouží jako skvělá didaktická pomůcka pro děti.  

I v moderní a technicky pokrokové době mají klasické hračky své stálé místo. Nová doba sebou přináší nejen nové trendy, ale i materiály. Příkladem může být česká stavebnice Millaminis, která je vyráběna ze speciálně upravené lehčené pěny. Tento specifický materiál je zdravotně nezávadný a zcela bezpečný pro děti již od narození.

Autor: Millaminis

Millaminis je originální českou hračkou pro děti od jednoho roku, na níž rodiče ocení, že jde o interaktivní, vzdělávací a bezpečný produkt, se kterým mohou nechat své nejdražší bez obav si hrát. Díky lehkému a měkkému materiálu a částem bez ostrých hran, si s ní nemohou ublížit. Dalším bonusem je odolnost vůči vodě, takže zábava může pokračovat i při vodních hrátkách v koupelně či v letním dětském bazénku.

Autor: Millaminis

Rozmanité a veselé sady se zvířátky potěší holčičky i chlapce. Mohou si hrát na hasiče, policisty, výpravčí či zahradnice a farmářky. Pestrobarevné dílky různých tvarů a velikostí jsou uzpůsobeny i těm nejmenším a pomáhají jim přirozeně rozvíjet jemnou motoriku. Kromě zdokonalovaní koordinace pohybů rukou i prstů, je stavebnice učí barvám a tvarům, podněcuje jejich představivost i tvořivost a pomáhá jim objevovat a chápat svět kolem nich.

Autor: Millaminis

Do konce roku má český výrobce připravené novinky, které potěší fanoušky oblíbených dětských postaviček i příznivce didaktických her pro nejmenší.

Stavebnici naleznete na webových stránkách www.millaminis.com.

 

Sdílej na facebooku

Diskuse ke článku

.
Video

Pomůžeme vám vybrat porodnici!

Těhotné ženy čeká jedno důležité rozhodnutí. Musí si vybrat porodnici, v níž přivedou svoje dítě na svět. Mezi zařízeními jsou velké rozdíly - některé se ani za posledních třicet let nijak moc nezměnily k lepšímu a stále používají rutinní škodlivé postupy, jiné nabízejí příjemné prostředí, individuální přístup, respektují porodní přání a jsou nakloněné alternativnějším metodám. Případně si tam třeba můžete přivést svoji porodní asistentku nebo dulu.

Která porodnice je nejlepší? Která nejvíce vyhoví vašim představám o tom, jakým způsobem chcete svého potomka přivést na svět? Jaké jsou přednost a zápory jednotlivých porodnických zařízení? Podívejte se na přehled všech porodnic na webu maminka.cz a přečtěte si, jak dopadly v hodnocení ostatních žen. Dozvíte se, které porodnice získaly nejvyšší počet bodů a které naopak úplně propadly, přečtete si zkušenosti rodiček a získáte spoustu informací, které vám pomohou zorientovat se v nabídce a vybrat si tu pravou.

Už máte jeden nebo dokonce víc porodů za sebou? Budeme rádi, když nám i vy napíšete svoje zkušenosti z porodnice a pomůžete tak dalším matkám, aby se rozhodly správně.

PORODNICE

Horoskopy