Kvalitní předškolní vzdělávání připraví vaše dítě lépe na 21. století

Kvalitní předškolní vzdělávání připraví vaše dítě lépe na 21. století
Foto: FasTracKids
Sdílej na facebooku
4. října  2016 
 00:00
Prezentace klienta

Jak pomoci vašemu dítěti být úspěšným studentem v 21. století a prosadit se mezi konkurencí v globálním světě? Jak využít jeho plný potenciál a připravit jej na školu i život?

Ve FasTracKids věříme v celkový rozvoj dítě a v individuální přístup, protože každé dítě se rodí s unikátními předpoklady, talentem a vlastními učebními dispozicemi, což určuje způsob, jakým se dítě bude nejlépe učit. Například pokud je vaše dítě fyzicky zaměřené, naučí se nejlépe počítat skákací míč nebo chůzi do schodů. Pokud se jedná o hudebně založeného žáka, naučí se nejlépe počítat pomocí říkanek nebo písní. Chcete-li co nejlépe podporovat rozvoj vašeho dítěte, je potřeba přesně znát, jak se vaše dítě učí. I na to se zaměřují odborníci v centru rozvoje FasTracKids.

Autor: Shutterstock

O předškolním vzdělávání panuje řada mýtů, ale fakta mluví jasně. Podle odborných studií pracuje dětský mozek nejvýkonněji v předškolním věku, takže v době, kdy dětem začíná tradiční výuka, je již nejdůležitější období pro vývoj mozku nenávratně pryč. V raném dětství se totiž tvoří nervové spoje a emocionální i sociální inteligence.

Ve FasTracKids UČIME DĚTI MYSLET a pomáháme, aby byly úspěšné ve škole i v životě. FasTracKids podporuje rozvoj celého dítěte. Výrazně zlepšujeme jejich soft skills jako komunikační schopnosti, kreativitu, soustředěnost, sebevědomí, kritické myšlení a schopnost se lépe a efektivněji učit. Část úspěchu dítěte závisí i na zapojení rodičů, takže nabízíme efektivní způsob, jak rodiče a prarodiče při výuce využít.

Autor: FasTracKids

Podle nezávislé studie zlepšily děti ve vzdělávacím programu FasTracKids svou slovní zásobu a sociální dovednosti o 100 až 150 procent rychleji než jejich vrstevníci. Díky inovativním postupům a interaktivním metodám v oblasti vzdělávání je FasTracKids označováno jako předškolní MBA.

Učební programy FasTracKids jsou určeny pro děti od 6 měsíců do 10 let (výuku lze začít kdykoliv) a jsou založené na učebních plánech, které vychází z práce řady předních vědců, jako je například Howard Gardner z Harvardovy univerzity. K dispozici je řada nejrůznějších programů, od komplexního programu FasTrack FUNdamentals až po specializovanou výuku zaměřenou na hudbu (podle výzkumu děti navštěvující tento program dosahují o 32 % většího rozvoje gramotnosti), angličtinu a mnoho dalších vzdělávacích a poznávacích aktivit. Vše je navíc zábavnou, interaktivní a revoluční formou s využitím nejnovějších technologií.

Autor: FasTracKids

V současnosti se děti rozvíjí ve stovkách FasTracKids center v 52 zemích světa. Děti u nás rozvinou kreativní myšlení, naučí se řídit tým, řešit problémy, uplatňovat znalosti a dovednosti v každodenním životě, získají komunikační a řečnické schopnosti a osvojí si i další nezbytné dovednosti současného světa. U nás se děti rády učí.

Výsledky našich programů hezky ukazuje soukromá škola Colégio dos Plátanos, která se před zavedením učebních plánů FasTracKids pohybovala v žebříčku portugalských škol kolem 100. místa. Po 5 letech od zavedení programů FasTracKids se škola umístila v první desítce. V posledních dvou letech byla škola vyhodnocena jako nejlepší z 1300 škol.

FasTracKids už můžete najít v Praze na dvou místech (na Florenci a na Nových Butovicích). V nejbližší době otevřeme centrum v Ostravě a o franšízách pro další regiony se intenzivně jedná. Bližší informace naleznete na www.FasTracKids.cz.

Sdílej na facebooku

Diskuse ke článku

.

Související články

Video

Pomůžeme vám vybrat porodnici!

Těhotné ženy čeká jedno důležité rozhodnutí. Musí si vybrat porodnici, v níž přivedou svoje dítě na svět. Mezi zařízeními jsou velké rozdíly - některé se ani za posledních třicet let nijak moc nezměnily k lepšímu a stále používají rutinní škodlivé postupy, jiné nabízejí příjemné prostředí, individuální přístup, respektují porodní přání a jsou nakloněné alternativnějším metodám. Případně si tam třeba můžete přivést svoji porodní asistentku nebo dulu.

Která porodnice je nejlepší? Která nejvíce vyhoví vašim představám o tom, jakým způsobem chcete svého potomka přivést na svět? Jaké jsou přednost a zápory jednotlivých porodnických zařízení? Podívejte se na přehled všech porodnic na webu maminka.cz a přečtěte si, jak dopadly v hodnocení ostatních žen. Dozvíte se, které porodnice získaly nejvyšší počet bodů a které naopak úplně propadly, přečtete si zkušenosti rodiček a získáte spoustu informací, které vám pomohou zorientovat se v nabídce a vybrat si tu pravou.

Už máte jeden nebo dokonce víc porodů za sebou? Budeme rádi, když nám i vy napíšete svoje zkušenosti z porodnice a pomůžete tak dalším matkám, aby se rozhodly správně.

PORODNICE

Horoskopy


Zobrazit domovskou stránku