Dětské oblečení bez fleků a šedi? Víme, jak na to!

Foto: Vanish
Sdílej na facebooku
22. července  2016 
 00:00
Prezentace klienta

Každá maminka by si přála, aby její děťátko nosilo čisté a voňavé prádlo. Jenže co s flíčky, které se nepodaří vyprat ani tím nejlepším pracím prostředkem? Vyzkoušela jste všechny domácí triky, a stejně to nezabralo? Zkuste svěřit odstraňování skvrn odborníkům a budete příjemně překvapena, jak rychle to jde. 

Maminky toho o skvrnách vědí nejvíce. Stačí mít doma kojence, který zápasí s prvními lžičkami vařené mrkvičky, nebo batole, které už zkouší samo jíst. Jistě si to dovedete živě představit. Bílá bodýčka častým praním pomalu šednou a oblečení je samý flek. Vy byste přitom ráda, aby to vašemu úžasnému děťátku slušelo.

Přesně pro vás máme tip, jak odstranit skvrny rychle a efektivně. Ideální je najít si na tuto činnost vhodného pomocníka, který zajistí, že prádlo budete mít vždy čisté. Můžete totiž použít revoluční Vanish Gold White Powder.

Autor: Vanish

Stačí 30 vteřin

I když to zní skoro neuvěřitelně, tento bílý zázračný prášek dokáže během 30 sekund od aplikace na prádlo odstranit skvrny jednou provždy. Máte problém se skvrnami od přesnídávek? Odteď už víte, jak na ně. Novým benefitem přípravku je také schopnost odstranit i týden zaschlé skvrny. Takže jste-li právě na dovolené nebo se vaše děti vrátily z tábora a vy máte pocit, že je všechno prádlo jednou provždy zničené, tak nezoufejte – Vanish zvládne odstranit zaschlé skvrny i po příjezdu domů. Konkrétní tipy a triky, jak si poradit s různými druhy skvrn, najdete na stránce vanishinfo.cz.

Produkty Vanish ale neslouží jen k odstranění skvrn. Použitím přípravků z řady Vanish White na bílé prádlo bude vaše oblečení i oblečení vašich dětí až o 3 stupně bělejší a bude mít opět krásnou bílou barvu, jako když jste ho kupovala. Odteď už se z vašich bílých outfitů nikdy nestane šedá myš šatníku – s pomocí Vanishe si vaše oblečení zachová stejně svěží bílý odstín, jako když bylo nové.

Jak na čištění

Vanish Gold Oxi Action na bílé prádlo představuje superrychlý a účinný způsob udržování bílých oděvů i jiných látek bez poskvrnky. Má posílené složení standardu Oxi Action a působí na všechny druhy odolných skvrn. Výsledky se dostavují už za 30 vteřin a oblečení je po jeho použití zářivě bílé. K dosažení intenzivního čištění stačí do pračky přidat jednu odměrku prášku Vanish.

Vanish Gold White Powder
Vanish Gold White Powder
Autor: Vanish

Vedle bělení lze prášek i tekutý odstraňovač použít na fleky od malin nebo červeného vína, ale poradí si i s dlouho zaschlými skvrnami od trávy, bláta nebo krve. Pro odstranění nečistot z látky stačí do běžného pracího prostředku přidat půlku odměrky, v případě odolných zaschlých fleků celou odměrku. U opravdu odolných skvrn je vhodné oblečení namočit a předčistit. 

Sdílej na facebooku

Diskuse ke článku

.

Související články

Video

Pomůžeme vám vybrat porodnici!

Těhotné ženy čeká jedno důležité rozhodnutí. Musí si vybrat porodnici, v níž přivedou svoje dítě na svět. Mezi zařízeními jsou velké rozdíly - některé se ani za posledních třicet let nijak moc nezměnily k lepšímu a stále používají rutinní škodlivé postupy, jiné nabízejí příjemné prostředí, individuální přístup, respektují porodní přání a jsou nakloněné alternativnějším metodám. Případně si tam třeba můžete přivést svoji porodní asistentku nebo dulu.

Která porodnice je nejlepší? Která nejvíce vyhoví vašim představám o tom, jakým způsobem chcete svého potomka přivést na svět? Jaké jsou přednost a zápory jednotlivých porodnických zařízení? Podívejte se na přehled všech porodnic na webu maminka.cz a přečtěte si, jak dopadly v hodnocení ostatních žen. Dozvíte se, které porodnice získaly nejvyšší počet bodů a které naopak úplně propadly, přečtete si zkušenosti rodiček a získáte spoustu informací, které vám pomohou zorientovat se v nabídce a vybrat si tu pravou.

Už máte jeden nebo dokonce víc porodů za sebou? Budeme rádi, když nám i vy napíšete svoje zkušenosti z porodnice a pomůžete tak dalším matkám, aby se rozhodly správně.

PORODNICE

Horoskopy