Zlatíčka: Hlasování už začalo! A vy stále můžete poslat fotku dítěte a vyhrát desítky tisíc

Zlatíčka: Hlasování už začalo! A vy stále můžete poslat fotku dítěte a vyhrát desítky tisíc
Máte doma podobně roztomilou fotografii svého potomka? Ještě je čas se přihlásit do soutěže!
Foto: Shutterstock.com
Sdílej na facebooku
26. září  2016 
 10:00

Tak, a je to tady! Právě dnes – v pondělí 26. září – začíná internetové hlasování soutěže Zlatíčka 2016, ze kterého můžete poslat svého favorita  do semifinálového kola. Stačí jen, aby měl tolik hlasů, aby se ve své kategorii vešel do první stovky. Ještě pořád máte šanci přihlásit své dítě a vyhrát.

Šance jsou velké. Z každé ze tří kategorií do semifinále postupuje prvních sto soutěžících, kteří získají v internetovém hlasování nejvíce hlasů. Do finálového kola se pak dostane třicet zlatíček, která budou mít největší podporu.

Přihlašovat fotku svého dítěte můžete až do 10. října do pravého poledne. Příliš neotálejte, jakmile hlasování začalo, s každým dnem byste zbytečně přicházeli o hlasy. 

Zlatíčka: Tyhle děti vyhrály minule! Letos můžete desetitisíce získat vy

Zlatíčka: Tyhle děti vyhrály minule! Letos můžete desetitisíce získat vy

Láká vás výhra třicet tisíc korun? Není se čemu divit, takové peníze jen tak na ulici nenajdete! Zato je ale můžete vyhrát v soutěži Zlatíčka! Jestli…celý článek

...
...
Autor: Shutterstock.com
Vraťme se ale k internetovému hlasování. I to má svá pravidla, která je nutné dodržovat. Hlasování je totiž omezeno na deset hlasů na jeden počítač a na jednu fotografii. Přesněji řečeno – 10 hlasů na jednu IP adresu pro každou fotografii za hodinu a 10 hlasů na jednoho přihlášeného uživatele pro každou fotografii za hodinu. Každý den mezi půlnocí a pátou hodinou ranní bude hlasování uzavřeno, aby se zamezilo hlasování automatických systémů, tzv. robotů. 

Hlasování potrvá až do 10. října do 12.00. Jestli jste se do soutěže ještě nezapojili a stále máte chuť hrát o ceny za více než 80 000 korun, můžete se ještě přihlásit. Stojí to za to. Zlatíčko, které získá nejvíce hlasů, získá 30 000 korun a mobilní telefon. Stačí kliknout ZDE.

Sdílej na facebooku

Diskuse ke článku

.

Související články

Video

Pomůžeme vám vybrat porodnici!

Těhotné ženy čeká jedno důležité rozhodnutí. Musí si vybrat porodnici, v níž přivedou svoje dítě na svět. Mezi zařízeními jsou velké rozdíly - některé se ani za posledních třicet let nijak moc nezměnily k lepšímu a stále používají rutinní škodlivé postupy, jiné nabízejí příjemné prostředí, individuální přístup, respektují porodní přání a jsou nakloněné alternativnějším metodám. Případně si tam třeba můžete přivést svoji porodní asistentku nebo dulu.

Která porodnice je nejlepší? Která nejvíce vyhoví vašim představám o tom, jakým způsobem chcete svého potomka přivést na svět? Jaké jsou přednost a zápory jednotlivých porodnických zařízení? Podívejte se na přehled všech porodnic na webu maminka.cz a přečtěte si, jak dopadly v hodnocení ostatních žen. Dozvíte se, které porodnice získaly nejvyšší počet bodů a které naopak úplně propadly, přečtete si zkušenosti rodiček a získáte spoustu informací, které vám pomohou zorientovat se v nabídce a vybrat si tu pravou.

Už máte jeden nebo dokonce víc porodů za sebou? Budeme rádi, když nám i vy napíšete svoje zkušenosti z porodnice a pomůžete tak dalším matkám, aby se rozhodly správně.

PORODNICE

Horoskopy


Zobrazit domovskou stránku